Soflens 59

Идеална леќа за почетници.
 Проверете количина и достапност 02/3060930
Датум на достава: Рокот на испорака на леќите е 1-2 работни дена доколку производот е на залиха. Доколку производот го нема на залиха, рокот на испорака е 4 недели.
Производител: Bausch & Lomb
Фамилија: SofLens
*
*
*
*
*
*
1590,00

Идеална леќа за почетници. Максимален комфор, висок процент на вода и отпорност на протеински и липидни депозити. Едноставно фитување, една базна кривина

Спецификација на производи
Начин за употреба Дневно носење / месечна замена
Пакување 6 леќи во кутија
Материјал Hilafilicon B
Содржина на вода 59%
Начин на изработка Award Cast Molding
Боја Светло сина
Дијаметар 14.2 мм
Дебелина во центар 0.14 мм
Базна кривина (BC) 8.6 мм
Сферна јачина +6.00Д до -6.00D (на 0.25Д); -6.00Д to -9.00Д (на 0.50Д)
Корисните кои го нарачаа овој производ истотака нарачаа
Влажност во текот на целиот ден - за меки леќи.
€700,00
Renu е повеќенаменско решение кое ги освежува Вашите контактни леќи, што прави да се чувствувате како да ставате нов пар леќи секој ден.
€700,00
Dailies Aqua Comfort Plus Toric се контактни леќи дизајнирани да останат стабилни во окото, за да им помогне на носителите со астигматизам да имаат јасна визија
€3990,00
OPTI-FREE® PureMoist® е течност за контактни леќи која ги одржува контактните леќи свежи и удобни дури до 16 часа.
€850,00

Поддршка

Штетните влијанија на дигиталните уреди

Како што со голема брзина навлегуваме во дигиталниот свет, така се поголем број од нас станувааат зависни од дигитални апарати за работа, социјализација и рекреација. Од телевизори и компјутери, до паметни телефони и таблети, постојат безброј... повеќе...

Чистење и одржување на контактни леќи

Доколку користите контактни леќи, особено е важно на правилен начин да ја одржувате нивната хигиена, со што ќе Ви биде овоможен кристално јасен вид и здрави очи, без несакани нелагодности и инфекции. Правилното чистење и одржување на контактните... повеќе...