Течности за контактни леќи

          Течностите за контактни леќи овозможуваат:

  • Супериорна заштита, нежна, свиленкаста текстура
  • Подобрена цврстина на леќите
  • Уникатните карактеристики овозможуваат долготрајна заштита
  • Состојки кои природно ги има во очите
  • Заштитува при изложеност на светлина, без конзерванси
  • Овозможува здрава средина за окото
Renu е повеќенаменско решение кое ги освежува Вашите контактни леќи, што прави да се чувствувате како да ставате нов пар леќи секој ден.
$700.00
Biotrue е повеќенаменско решение од Bausch & Lomb за чистење, испирање и дезинфекција на силикон-хидрогел и други меки контактни леќи.
$900.00
Boston Advance Conditioning Solution обезбедува комплетен циклус кој вклучува навлажнување и дезинфекција на тврди и гас пропустливи контактни леќи.
$500.00
Влажност во текот на целиот ден - за меки леќи.
$700.00
Systane капките за очи ги навлажнува сите суви области и ги обновува оштетените ќелии што предизвикуваат затегнатост, црвенило и неудобно чувство на "суво око".
$570.00
OPTI-FREE® PureMoist® е течност за контактни леќи која ги одржува контактните леќи свежи и удобни дури до 16 часа.
$450.00
OPTI-FREE® PureMoist® е течност за контактни леќи која ги одржува контактните леќи свежи и удобни дури до 16 часа.
$850.00
Без конзерванси, чисти леќи како денот кога сте ги отвориле.
$700.00
Решение за навлажнување на тврди и гас пропустливи контактни леќи.
$500.00
Решение за чистење на тврди и гас пропустливи контактни леќи.
$500.00
Avizor Unica Sensitive е специјално формулирана за да обезбеди дополнителна удобност на најчувствителните очи.
$700.00