Тромесечни контактни леќи

Оптима леќите нудат дизајн кој е усовршуван долго време и кој нуди одличен вид и ненадминат комфор.
1.686,44 ден.
Контактни леќи во боја за природен изглед. 9 неверојатно природни нијанси со лимбален прстен
1.940,68 ден.