Air Optix

   

Замислете удобност што трае во текот на целиот ден, секој ден. Во Air Optix фамилијата на контактни леќи можете да поминете цел ден, цела ноќ и да заспиете со нив. Air Optix контактните леќи обезбедуваат изобилство кислород за здрава корнеа, најнова технологија на силикон-хидрогел месечни контактни леќи со 5 пати поголема пропустливост на кислород од сите леќи достапни на светскиот пазар.

Tricomfort Technology за најголема удобоност и здраво око:

- Задржување на влажноста

- Отпорни на депозити

- Пропустливост на кислород

Air Optix Aqua се месечни леќи изработени од силикон – хидрогел: иновативен материјал кој овозможува продор на кислород 5 пати повеќе од традиционалните (стандардни) меки леќи, чувајќи ги Вашите очи хидратирани подолго време.
$1,590.00
Air Optix Aqua се месечни леќи изработени од силикон – хидрогел: иновативен материјал кој овозможува продор на кислород 5 пати повеќе од традиционалните (стандардни) меки леќи, чувајќи ги Вашите очи хидратирани подолго време.
$2,490.00
Air Optix Aqua Multifocal се мултифокални леќи од CIBA Vision.
$2,190.00
Air Optix Aqua Multifocal се мултифокални леќи од CIBA Vision.
$3,790.00
Air Optix за астигматизaм се силикон – хидрогел леќи кои се наменети за луѓето со астигматизам.
$2,190.00
Air Optix за астигматизaм се силикон – хидрогел леќи кои се наменети за луѓето со астигматизам.
$3,790.00
Ако сте во потрага за радикална промена на вашиот изглед, или сакате да внесете свежина во Вашиот изглед, Air Optix Colors контактните леќи се совршени за Вас.
$1,990.00
Силикон – хидрогел технологијата која што е користена во леќите Air Optix Night & Day Aqua овозможува еднократна месечна замена за корекција на видот преку пренесување на исклучително високо ниво на кислород во окото.
$2,390.00
Силикон – хидрогел технологијата која што е користена во леќите Air Optix Night & Day Aqua овозможува еднократна месечна замена за корекција на видот преку пренесување на исклучително високо ниво на кислород во окото.
$3,590.00