Контактни леќи во боја

Постигнете драматична и убава промена на бојата на Вашите очи со контактните леќи на CIBA Vision Freshlook Colorblends.
$1,690.00
Freshlook Colors на CIBA Vision се дизајнирани да обезбедат драматична промена во изгледот.
$1,690.00
За оние со природно светла боја на очи, Freshlook Dimensions се одлично решение за суптилно менување на бојата на очите за интензивен изглед.
$1,690.00
За оние со природно светла боја на очи, Freshlook Dimensions се одлично решение за суптилно менување на бојата на очите за интензивен изглед.
$2,190.00
Ако сте во потрага за радикална промена на вашиот изглед, или сакате да внесете свежина во Вашиот изглед, Air Optix Colors контактните леќи се совршени за Вас.
$1,990.00
Контактни леќи во боја за природен изглед. 9 неверојатно природни нијанси со лимбален прстен
$2,290.00