Течности за контактни леќи

          Течностите за контактни леќи овозможуваат:

  • Супериорна заштита, нежна, свиленкаста текстура
  • Подобрена цврстина на леќите
  • Уникатните карактеристики овозможуваат долготрајна заштита
  • Состојки кои природно ги има во очите
  • Заштитува при изложеност на светлина, без конзерванси
  • Овозможува здрава средина за окото
Renu е повеќенаменско решение кое ги освежува Вашите контактни леќи, што прави да се чувствувате како да ставате нов пар леќи секој ден.
700,00 ден.
Biotrue е повеќенаменско решение од Bausch & Lomb за чистење, испирање и дезинфекција на силикон-хидрогел и други меки контактни леќи.
900,00 ден.
Boston Cleaner е специјално формулиран за да им обезбеди на носителите на тврди и гас пропустливи контактни леќи ефикасно да ги остранат сите протеински и липидни депозити од површината на леќите.
450,00 ден.
Boston Advance Conditioning Solution обезбедува комплетен циклус кој вклучува навлажнување и дезинфекција на тврди и гас пропустливи контактни леќи.
500,00 ден.
Влажност во текот на целиот ден - за меки леќи.
700,00 ден.
Systane капките за очи ги навлажнува сите суви области и ги обновува оштетените ќелии што предизвикуваат затегнатост, црвенило и неудобно чувство на "суво око".
570,00 ден.
OPTI-FREE® PureMoist® е течност за контактни леќи која ги одржува контактните леќи свежи и удобни дури до 16 часа.
450,00 ден.
OPTI-FREE® PureMoist® е течност за контактни леќи која ги одржува контактните леќи свежи и удобни дури до 16 часа.
850,00 ден.
Без конзерванси, чисти леќи како денот кога сте ги отвориле.
700,00 ден.
Решение за навлажнување на тврди и гас пропустливи контактни леќи.
500,00 ден.
Решение за чистење на тврди и гас пропустливи контактни леќи.
500,00 ден.
Avizor Unica Sensitive е специјално формулирана за да обезбеди дополнителна удобност на најчувствителните очи.
700,00 ден.