Контактни Леќи

Ако сте во потрага за радикална промена на вашиот изглед, или сакате да внесете свежина во Вашиот изглед, Air Optix Colors контактните леќи се совршени за Вас.
£1,990.00
Soflex DISPO® се контактни леќи кои имаат напреден дизајн.
£1,800.00
Единствениот дизајн на леќата овозможува целодневен комфор и лесно ракување. Исклучителен вид на секоја оддалеченост во секое време.
£3,390.00
Air Optix Aqua се месечни леќи изработени од силикон – хидрогел: иновативен материјал кој овозможува продор на кислород 5 пати повеќе од традиционалните (стандардни) меки леќи, чувајќи ги Вашите очи хидратирани подолго време.
£1,590.00
Air Optix Aqua се месечни леќи изработени од силикон – хидрогел: иновативен материјал кој овозможува продор на кислород 5 пати повеќе од традиционалните (стандардни) меки леќи, чувајќи ги Вашите очи хидратирани подолго време.
£2,490.00
Air Optix Aqua Multifocal се мултифокални леќи од CIBA Vision.
£2,190.00
Air Optix Aqua Multifocal се мултифокални леќи од CIBA Vision.
£3,790.00
Air Optix за астигматизaм се силикон – хидрогел леќи кои се наменети за луѓето со астигматизам.
£2,190.00
Air Optix за астигматизaм се силикон – хидрогел леќи кои се наменети за луѓето со астигматизам.
£3,790.00
Силикон – хидрогел технологијата која што е користена во леќите Air Optix Night & Day Aqua овозможува еднократна месечна замена за корекција на видот преку пренесување на исклучително високо ниво на кислород во окото.
£2,390.00
Силикон – хидрогел технологијата која што е користена во леќите Air Optix Night & Day Aqua овозможува еднократна месечна замена за корекција на видот преку пренесување на исклучително високо ниво на кислород во окото.
£3,590.00
Инспирирани од природата на Вашите очи, Bausch&Lomb ги презентираат новите дневни контактни леќи кои ја ги одржуваат влажноста на очите до 16 часа.
£1,390.00
Dailies Aqua Comfort Plus се контактни леќи кои содржат три навлажнувачки агенси, кои дејствуваат заедно и со тоа обезбедуваат трајна хидратација на Вашите очи, ослободувајќи Ве од чувството на сувост (суви очи) и непријатност.
£1,090.00
Dailies Aqua Comfort Plus се контактни леќи кои содржат три навлажнувачки агенси, кои дејствуваат заедно и со тоа обезбедуваат трајна хидратација на Вашите очи, ослободувајќи Ве од чувството на сувост (суви очи) и непријатност.
£2,690.00
Dailies Aqua Comfort Plus Toric се контактни леќи дизајнирани да останат стабилни во окото, за да им помогне на носителите со астигматизам да имаат јасна визија.
£1,750.00
Dailies Aqua Comfort Plus Toric се контактни леќи дизајнирани да останат стабилни во окото, за да им помогне на носителите со астигматизам да имаат јасна визија
£3,990.00
Dailies Total 1 се првите контактни леќи во светот кои содржат градуирано количество на вода, специјално дизајнирани да одговараат на природното количество на вода на Вашите очи.
£1,890.00
Dispo Air Multi е силиконски - хидрогел контактни леќи наменети за дневно носење и месечна замена.
£4,400.00
Dispo Aspheric се контактни леќи третирање за рана пресбиопија како и за корекција на благ астигматизам до -0.75Д.
£1,800.00
Dispo Bio е силикон - хидрогел контактна леќа за месечна замена.
£1,600.00
Dispo Bio a monthly disposable silicone hydrogel lens.
£3,150.00
Силиконски хидрогел торични леќи за месечна употреба.
£2,950.00
Силиконски хидрогел торични леќи за месечна употреба.
£5,490.00
Dispo Day By Day е контактна леќа за еднократно носење идеална за секојдневно користење.
£1,450.00