Dispo

   

Dispo се меки контактни леќи произведени од Soflex. Постојат различни видови на леќи кои одговараат на различни потреби: дневни, месечни, торични, мултифокални.

Soflex DISPO® се контактни леќи кои имаат напреден дизајн.
£1,525.42
Dispo Air Multi е силиконски - хидрогел контактни леќи наменети за дневно носење и месечна замена.
£3,728.81
Dispo Aspheric се контактни леќи третирање за рана пресбиопија како и за корекција на благ астигматизам до -0.75Д.
£1,525.42
Dispo Bio е силикон - хидрогел контактна леќа за месечна замена.
£1,355.93
Dispo Bio a monthly disposable silicone hydrogel lens.
£2,669.49
Силиконски хидрогел торични леќи за месечна употреба.
£2,500.00
Силиконски хидрогел торични леќи за месечна употреба.
£5,490.00
Dispo Color се месечни контактни леќа во боја, идеални за секојдневно носење.
£1,355.93
Dispo Day By Day е контактна леќа за еднократно носење идеална за секојдневно користење.
£1,228.81
Dispo Pro се месечни контактни леќи кои се користат за сферична корекција.
£2,330.51
Dispo Silk - контактни леќи за дневна еднократна употреба.
£1,228.81
Dispo Silk Toric - контактни леќи за дневна еднократна употреба.
£2,542.37