RSS

Нови Производи

OPTI-FREE® PureMoist® е течност за контактни леќи која ги одржува контактните леќи свежи и удобни дури до 16 часа.
€381,36
Очила за заштита од дигитални екрани
€1600,00
Очила за заштита од дигитални екрани
€1600,00
Очила за заштита од дигитални екрани
€1600,00
Очила за заштита од дигитални екрани
€1600,00
Очила за заштита од дигитални екрани
€1600,00
Очила за заштита од дигитални екрани
€1600,00
Инспирирани од природата на Вашите очи, Bausch&Lomb ги презентираат новите дневни контактни леќи кои ја ги одржуваат влажноста на очите до 16 часа.
€1177,97