OptiFree PureMoist 300ml

OPTI-FREE® PureMoist® е течност за контактни леќи која ги одржува контактните леќи свежи и удобни дури до 16 часа.
 Проверете количина и достапност 02/3060930
Датум на достава: Рокот на испорака на производот е 1-2 работни дена
Производител: Ciba Vision / Alcon

OPTI-FREE® PureMoist® е течност за контактни леќи која ги одржува контактните леќи свежи и удобни дури до 16 часа.

  • Создава влажност на површината на леќата со што се формира бариера која го намалува таложењето на депозити и ги остранува остатоците
  • Претставува мултифункционално решение за двојна дезинфекција со која се намалува бројот на штетни микроорганизми кои предизвикуваат очни инфекции
  • Ги дезинфицира сите видови на меки контактни леќи, вклучувајќи и силикон-хидрогел леќи и се препорачува и за чувствителни очи
850,00
Корисните кои го нарачаа овој производ истотака нарачаа
Постигнете драматична и убава промена на бојата на Вашите очи со контактните леќи на CIBA Vision Freshlook Colorblends.
€1690,00
Air Optix Aqua се месечни леќи изработени од силикон – хидрогел: иновативен материјал кој овозможува продор на кислород 5 пати повеќе од традиционалните (стандардни) меки леќи, чувајќи ги Вашите очи хидратирани подолго време.
€2490,00
Прва силикон – хидрогел фамилија на контактни леќи (сфера, торик и мултифокал) која со користење на предностите на асферната оптика успешно ја намалува сферната аберација и овозможува чист и јасен вид и во услови на послабо осветлување.
€2790,00
Идеална леќа за почетници.
€1590,00