SofLens


   

Произведени од страна на Bausch & Lomb, Soflens контактните леќи се дизајнирани да овозможат доволно кислород да пристигне до очите со што се одржува нивната свежина и удобност. Покрај тоа што на располгање има дневни, месечни леќи и леќи во боја, исто така можете да ги набавите во торична и мултифокална верзија. 

Единствениот дизајн на леќата овозможува целодневен комфор и лесно ракување. Исклучителен вид на секоја оддалеченост во секое време.
3.390,00 ден.
Идеална леќа за почетници.
1.590,00 ден.
Контактни леќи за дневно носење, дизајнирани со цел на корисниците да им се овозможи идеално решение за остар, чист вид, целодневен комфор и едноставно ракување.
1.790,00 ден.
Дневна контактна леќа за корекција на астигматизам која има асферичен дизајн и ја намалува сферната аберација и ја подобрува острината на видот.
3.500,00 ден.
Контактни леќи во боја за природен изглед. 9 неверојатно природни нијанси со лимбален прстен
2.290,00 ден.
SofLens Toric се контактни леќи наменети за луѓе со астигматизам.
3.770,00 ден.