SofLens


   

Произведени од страна на Bausch & Lomb, Soflens контактните леќи се дизајнирани да овозможат доволно кислород да пристигне до очите со што се одржува нивната свежина и удобност. Покрај тоа што на располгање има дневни, месечни леќи и леќи во боја, исто така можете да ги набавите во торична и мултифокална верзија. 

Идеална леќа за почетници.
1.347,46 ден.
Контактни леќи за дневно носење, дизајнирани со цел на корисниците да им се овозможи идеално решение за остар, чист вид, целодневен комфор и едноставно ракување.
1.516,95 ден.
SofLens Toric се контактни леќи наменети за луѓе со астигматизам.
3.194,92 ден.
Дневна контактна леќа за корекција на астигматизам која има асферичен дизајн и ја намалува сферната аберација и ја подобрува острината на видот.
2.966,10 ден.
Единствениот дизајн на леќата овозможува целодневен комфор и лесно ракување. Исклучителен вид на секоја оддалеченост во секое време.
2.872,88 ден.
Контактни леќи во боја за природен изглед. 9 неверојатно природни нијанси со лимбален прстен
1.940,68 ден.