Since 1999

Where luxury meets style, Prima is the right place to find what you want
and what you need. Look stylish every single day with Prima for the rest of your life.

Дел од Prima Optics e и Prima LENS, интернет страна за online нарачки на контактни леќи и течности од сите познати  светски производители. Prima LENS Ви овозможува:


- Најдобри цени на пазарот

- Најбрза и бесплатна испорака до бараната адреса

- Најголем избор на достапни производи 

- Професионална поддршка со стручни совети

Prima Optics е основана во 1999 година со цел на Скопје да му даде уникатно купувачко искуство со кое што денес опслужуваме илјадници задоволни клиенти. Prima Optics Ви овозможува:


- Најдобар избор на достапни модели

- Беспрекорна стручна и професионална услуга

- Луксузно и единствено купувачко искуство

- Услуга со 5 ѕвезди за секој клиент

Дел од Prima Optics е и Prima Optics EXPRESS, ОПТИКА ЗА ЦЕЛ ГРАД! позиционирана во ГТЦ и Лептокарија со што квалитетот е уште подостапен со кој Ви овозможува:


- Одличен избор на модели

- Професионална и стручна услуга

- Експрес монтажа на стакла за само 30 минути

- Сервис и гаранција на своите производи


Prima Optics - Since 1999Прима е основана во 1999 година со цел на Скопје да му даде уникатно купувачко искуство. Покрај уникатните брендови кои ги нудиме почнувајќи од Cartier, Boucheron, Dita, Chopard, Cazal, Thierry Lasry, ги нудиме и сите останати брендови кои се актуелни во светот на модата. 

Денеска во Prima Optics опслужуваме илјадници клиенти, за чие задоволство сме бескомпромисно посветени.

Љубезноста и професионалноста на персоналот е наша примарна цел, а задоволството на купувачите е дополнето преку систем на активности од ПОЛИТИКА НА КВАЛИТЕТ како стандард за надминување на Вашите очекувања. 

Нашиот императив е да Ви овозможиме беспрекорна услуга која Вие ја заслужувате. Сакаш да бидеш секогаш во тек со новостите?

Регистрирај се и биди секогаш во тек со најновите трендови и добивај ексклузивни промоции и попусти пред другите!
Ви благодариме на Вашиот интерес и испратеното барање.

Нашиот оддел за корпоративна продажба ќе Ве контактира во најбрз рок.